fbpx

Anda perlukan bantuan? Ikuti FAQ berikut:

  • Yuran untuk individu hanya RM10/peserta sahaja. Walaubagaimanapun, jika anda seorang pelajar, anda boleh mendaftar dengan yuran RM5/peserta.
  • Anda juga boleh mendaftar secara berkumpulan untuk mendapat satu (1) penyertaan percuma bagi setiap 10 peserta yang didaftarkan dalam masa yang sama. 

Selain anda membayar untuk diri sendiri, anda juga boleh membayar untuk peserta lain yang tidak berkemampuan. AJK KOBAR akan mencari peserta untuk anda dan memaklumkan kepada peserta tersebut bahawa dia ditaja oleh peserta lain.

Tidak, yuran yang telah dibayar tidak dipulangkan. Walaubagaimanapun, anda boleh memohon rakaman program dari AJK Program.

Selepas pembayaran dilakukan, anda akan menerima email pengesahan pembayaran dan pendaftaran. Anda juga akan menerima email makluman beserta link program selewatnya tiga (3) hari sebelum program.

Anda boleh menghubungi AJK Pendaftaran kami Arif (+60173397579) atau Solehah (+60184084965) atau email kobar@haluan.org.my

Pendaftaran dibuka sehingga 20 November 2021 atau sehingga kuota 1500 orang peserta dipenuhi. Daftar segera sementara tempat masih ada.

PENAJA DIAMOND

PENAJA GOLD

PENAJA SILVER

PENAJA BRONZE