1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Ikuti HALUAN di:

FacebookTwitterYoutubeLinkedinFlickr

Sumbangan Kepada Dana Kebajikan HALUAN

HALUAN beroperasi atas usaha kesukarelawanan dan sumbangan dari ahli-ahlinya dan juga masyarakat prihatin. Anda boleh bersama-sama HALUAN menabur bakti kepada masyarakat dengan memberi apa jua bentuk sumbangan atau kepakaran yang dimiliki.

Tuan/Puan boleh turut menyumbang bagi menjayakan visi dan misi HALUAN dengan mengorbankan sedikit masa dan kemewahan, atau apa-apa jua sumbangan dan kepakaran lain yang dimiliki, demi kebaikan bersama dan juga sebagai sadaqah yang menjadi bekal amal kebaikan di akhirat kelak, insyaAllah.

Berikut adalah akaun-akaun berkenaan yang boleh anda bantu:

Operasi dan pengurusan umum HALUAN Nama Akaun: HALUAN
No Akaun: 5622 6350 2604
Bank: Maybank Berhad
Bantuan kecemasan dan bencana Nama Akaun: Tabung Kebajikan & Kemanusiaan HALUAN
No Akaun: 5622 6350 2611
Bank: Maybank Berhad
Tabung PalestinBantuan dan sumbangan khusus untuk projek kesedaran dan bantuan mangsa kekejaman rejim haram Zionis di Palestin:
Nama Akaun: Tabung Palestin HALUAN
No Akaun: 5644 9020 8528
Bank: Maybank Berhad
Bantuan kepada masyarakat orang asli di Pos Raya, Simpang Pulai, Perak Bantuan makanan asas kepada mangsa bencana tsunami di beberapa perkampungan Islam Hambantota, Sri Lanka
Sukarelawan remaja membersih bangunan sekolah di Pekan, Pahang selepas dilanda banjir Bantuan prasarana pendidikan kepada anak-anak pelarian Palestin di Syria, Lubnan dan Jordan
Bantuan perubatan klinik bergerak kepada mangsa gempabumi di Pakistan Asrama HALUAN Penyayang di Bukit Naga, Shah Alam